svetlana-zikic (1)

Svetlana Žikić

Sertifikovana za
bedz-konverzija
O meni

Svetlana je poslovni savetnik, ekspert za mikrofinansiranje i pristup različitim izvorima finansiranja, mentor za startup projekte i preduzetnike, stručnjak za conversion marketing.

Svetlana poseduje bogato iskustvo od preko 25 godina radeći s lokalnim i međunarodnim organizacijama na raznim pozicijama, projektima i mrežama, što joj je omogućilo sticanje ekspertiza i iskustva u spoljnoj trgovini, upravljanju finansijama, analizi portfolija i marketingu.

Vjeruje da su neprekidno učenje i poboljšanje veština nužni za održivost, opstanak i rast kompanija i preduzetnika u današnjem konkurentnom poslovnom okruženju. Isti princip primenjuje i u kontekstu svog pozicioniranja i profesionalnog razvoja. Početno je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, ali svoj uspeh duguje jedinstvenom spoju znanja, veština, iskustva i preduzetničkog duha koji su vremenom unapredili njen lični razvoj i samopouzdanje.

Svetlana sada radi kao nezavisni konsultant, ili u partnerstvu s lokalnim ili stranim stručnjacima iz različitih područja kako bi pomogla preduzetnicima i malim poduzećima da pokrenu posao, izgrade kapacitete, postanu samoodrživi, ​​rastu i prave pozitivan uticaj na društvo.

Razvila je usluge finansijskog savetovanja, bazirane na iskustvu finansijskog upravljanja u mikrofinansijskoj instituciji i kao Certifikovani ekspert za mikrofinansiranje, koji uključuje: analizu i planiranje novčanog toka te modele finansiranja poslovanja.

Takođe je usvojila nova znanja o marketingu i postala Expert za Conversion marketing.

Ona takođe radi kao mentor ili savetnik sa preduzetnicima i startup timovima kako bi njihov poduhvat uspeo, pomažući u identifikaciji potencijalnih klijenata, razvoju on-line marketinga i postavci poslovnih i finansijskih planove i zdravog finansijskog upravljanja.

Podelite na Vašoj omiljenoj društvenoj mreži
  • Kompanija: Sefini d.o.o. Brograd
  • Ime Prezime : Svetlana Žikić
  • Adresa: 11070 Beograd, Srbija
  • Telefon: 062286320
  • Email : svetlanazikic9@gmail.com
    office@sefini.rs
  • Skype: svetlana.zikic1
Pratite me