Pratite nas na Facebooku

Upoznajte tim

Image
Dimitrije Ostojić
CEO @ DEFAULT design
Osnivač DEFAULT Design-a, kreativnog studija za online marketing, veb i grafički dizajn i LeadCon-a, prve online konferencije u Srbiji.

U internetu bizinisu već više od deset godina. Edukuje menadžere malih i srednjih preduzeća u cilju poboljšanja biznisa efikasnim korišćenjem alata za online marketing.

Vodi besplatne edukativne vebinare iz oblasti marketinga kako bi podigao svest o novim načinima poslovanja. Omiljena uzrečica mu je: “E, smislio sam novu foru!“ a pre svega, uvek će prvo reći: “Pozdrav svima, moje ime je Dimitrije Ostojić.“

Image
Nemanja Živković
Direktor operacija
Sveprisutan na internetu. Nije mu teško da ustane u 5 za neku epizodu dobre serije ili NBA utakmicu. Ako vas šta zanima oko društvenih mreža, LinkedIn-a i ličnog brendinga, on je vaš čovek. Najdraže prevozno sredstvo: bajs
Image
Ilona Matijević
Copywriter/Community Manager
Piše šta treba i šta ne treba, voli glasnu muziku i dobro pivo. Košarku igra za sve ekipe od univerzitetskih do veteranskih, igrala bi i za juniorke da nije prestara. Najdraža uzrečica: ne razumin.
Image
Dušan Svilar
Graphic Designer
Neprijatelj Brusa Vejna i prijatelj Photoshopa. Čovek od reči i samodiscipline, sve mu dirajte osim pravde. Uključiće se u debate o bilo čemu i imati odlične ideje = kreativac. Najdraža ličnost: mrtva trka između Jokera, Hardena i gospodina Kneza.
Image
Bojana Zavađa
Project Manager
Odgovorna, precizna i tačna, predana poslu i nikada mračna. Brine za sve ljude i biljke u kancelariji (pokušava i sa električnim aparatima, ali je neko sabotira). Za sve ima po neku priču što ne čudi s obzirom koliko jezika govori, ljudi poznaje i u koliko je gradova živela. Najdraža boja: boja pomorandžinog soka (za sve druge žuta)
Image
Ivana Kečkeš
Front End Developer
Žena, majka, kraljica. Zida kuće, uređuje enterijer, pravi sajtove i vaspitava sve u kancu. Zna sve informacije (bolja je od enciklopedije 1000 zašto 1000 zato) i na sve ima odgovor. Najdraže piće: neskafa po posebnoj recepturi